donderdag 17 januari 2013

Workshop Sint-Viktor

Vandaag was het dan eindelijk zo ver :-D 's Morgens vroeg uit de veren. We waren als tweede groepje bij het ontbijtbuffet. Rustig ontbijten en dan op tijd vertrekken naar het centrum waar onze school zich bevond. Een korte samenvatting van de hele muzische dag vind je op http://youtu.be/IS2y4Yx6hvw.
 
In de voormiddag kregen we vier groepen over de vloer. De eerste groep was al meteen een hele beproeving. Ritme was soms ver te zoeken en in 35 minuten heb je niet veel tijd om leerlingen individueel een ritmegevoel te geven. Groep 2 en 3 waren dan weer het tegenovergestelde. Wat een mooie resultaten hebben we met deze groepen behaald! De laatste groep was dan weer wat moeilijker om mee aan de slag te gaan. Een bewijs van de verscheidenheid tussen leerlingen.
 
De leukste evaluatie die we gehad hebben is waarschijnlijk de volgende "Ik vond het (geluid van sambaballen) omdat het een feestje was." Super toch om dit te horen!
 
 
 
In de namiddag konden de kinderen kiezen wat ze nog eens wilden doen en deden we een verdieping op de ochtendsessie. De kinderen kregen een verhaal van "Vrouw Holle" met als opdracht om het verhaal te verklanken. Het resultaat hoor je hier: http://youtu.be/r9s0n16r66o 
 
 
Sfeerbeelden vind je terug op mijn fotopagina (18)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten